WE ARE ON A MISSION!

Små valg kan påvirke verden på en enorm måte!

Hver dag jobber vi med å øke bevisstheten rundt det å ta klimasmarte valg i hverdagen. 

Som å drikke vann fra springen og bruke en flerbruksflaske. 

Men for også å gjøre det miljømessig smartere valget, ved å velge vann på en papirbasert kartong når du trenger det. 

 

cool pure Norwegian water er pakket på en klimasmart Tetra Pak-kartong. Vi er stolte over å kontinuerlig gjøre det vi kan for å redusere bruken av plastmaterialer i kartongene våre.  

Målet vårt er å kutte bruken av jomfruelig plast og arbeide for å ha kartonger som er 100% komposterbare og karbonnøytrale.

De små beslutningene vi tar hver dag kan gjøre en stor forskjell for planeten vår.

MANGE SMÅ VALG KAN BLI TIL STORE FORANDRINGER. STAY RESPONSIBLE OG START MED Å TA FLERE KLIMASMARTE VALG I DAG!

COOL GUY: OLAV STUBBERUD

DEN MULTITALENTEDE FOTOGRAFEN OG KUNSTNEREN GJØR DET HAN KAN FOR Å TA KLIMASMARTE VALG
EKSKLUSIVT

KARTONGEN SOM VOKSER TILBAKE

Emballasjen vår er hovedsakelig laget av bærekraftige plantebaserte materialer og er 100% resirkulerbar. Både esken og korken kan resirkuleres i papiravfall - akkurat som en melkekartong.

Pakket i plantebaserte kartonger, er cool stolt over å være ansvarlig for omtrent en 30-50% reduksjon i karbonutslipp sammenlignet med tradisjonelle plastflasker. Og med hvert plantebasert materiale som brukes til å produsere kartongen - sørger vi for å plante om samme mengde. Pakkene våre er sertifisert av FSC ™, som garanterer ansvarlig skogforvaltning. Med andre ord - cool-kartongen er virkelig kartongen som vokser tilbake.

Nyt det friske vannet, brett den tomme kartongen når du er ferdig, og resirkuler den som papiravfall. cool-kartongene kan få et nytt liv som nye papirprodukter!

HVILKEN COOL ER DU?

Foretrekker du det avkjølende og rene, det fristende og morsomme, det deilige og forfriskende eller det friske og spennende?

cool kommer i Natural og tre smaker med naturlige aromaer: Lemon Twist, Apple Twist og Raspberry Twist, og hver smak er deilig og forfriskende på sin egen måte. Finn din favoritt eller eller gå for en mix!

STAY HYDRATED, STAY FRESH

Hemmeligheten bak cools ekstra friske og hydrerende smak og følelse er mineralene som har blitt tilbakeført i vannet etter at det har vært gjennom den avanserte renseprosessen. Mineralene gir også vannet en alkalisk pH-verdi på +/- 8.

cool har den mest forfriskende og hydrerende følelsen - i hver smak: NATURAL, APPLE TWIST, LEMON TWIST og RASPBERRY TWIST.

Kartongen holder til og med vannet kaldt i lengre tid sammenlignet med en tradisjonell plastflaske - noe som betyr at cool er perfekt for å ta med seg og nyte på farten! 

BLI EN DEL AV COOL-GJENGEN

Bli en del av de coole ved å følge oss på Instagram @drinkcool ! Ved å tagge oss kan cool-drikkere sine coole opplevelser med oss og våre venner, og igjen oppmuntre andre til å ta del i bevegelsen for å ta klimasmarte valg og kutte plast!

Vi vet at frihet til å uttrykke deg selv er viktig for coolere. Derfor ønsker vi å dele coole øyeblikk og belønne våre følgere med konkurranser og giveaways hver måned! 

Vis at du bryr deg og vær cool om det!

Følg oss for oppdateringer, konkurranser og giveaways!

HER FÅR DU KJØPT COOL!

Abonner på vårt nyhetsbrev

Kampanjer, nye produkter og salg. Direkte til innboksen din.