Innbetaling

drinkcool.no aksepterer online betalinger med følgende kredittkort Visa.
Betaling blir trukket fra kontoen din når den fysiske varen sender eller det virtuelle produktet oppretter med mindre annet er avtalt eller angitt på bestillingen.

Når du betaler med Visa Electron og Mastercard Debet, som er og debetkort, vil betalinger bli reservert på kontoen din i samsvar med vilkårene på kortet ditt til vi trekker tilbake eller avviser betalinger.

Alle priser på nettstedet inneholder norsk merverdiavgift.
Nettstedet bruker følgende valutaer for priser:
Norge - Krone (NOK)

Bestillinger til utland kan medføre gebyrer fra landet du bestiller til.
drinkccool.no bruker og sikker betalingsserver som krypterer all informasjon med SSL-protokoll, noe som betyr at dataene dine er sikre og ikke kan leses av andre tredjeparter.

Levering og forsendelse

Leveringstiden for bestillingen din er 1-5 dager i Norge-og lengre for forsendelser til land utenfor Norge (vil variere fra land til land).

Fraktkostnader beregnes ut fra varenes vekt.

Du kan velge å få sendingen sendt med levering til din hjemmeadresse eller nærmeste pakkebutikk. Du vil motta et spor- og spornummer ved sending, som lar deg spore forsendelsen til enhver tid.

Varer som innen fristen ikke hentes på utleveringsstedet blir sendt i retur av fraktselskapet. Retur faktureres kunden med 300 kroner hvis pakken har en verdi på under kroner 2000. Pakker med høyere verdi blir belastet kunder for å dekke faktiske kostnader selger har som håndteringskostnader, ekspederingskostnader og frakt vi har. Uavhentede pakker er ikke det samme som bruken av angrerett.


Hvis du angrer på kjøpet

drinkcool.no tilbyr 14 dager full refusjon på varer som er kjøpt på nettstedet, med mindre annet er avtalt eller angitt i bestillingen.

14-dagersperioden starter den dagen ordren er levert.

Eventuelle returkostnader dekker kundene selv.
Forespørselen om avbestilling må varsles til oss senest 14 etter levering, og være med oss ​​senest 14 dager etter at vi er informert om din bruk av angreretten / angreretten.

Hvis du ønsker å benytte deg av din rett til å trekke tilbake kjøpet, må du sende oss en e-post om stella@drinkcool.no. Gjør oss tydelig oppmerksom på at du vil bruke din angrerett i meldingen din.

Tilstanden til varen du har returnert

Du er ansvarlig for produktets tilstand, og for den reduserte verdien av varene forårsaket av å håndtere det annet enn hva som er nødvendig for å bestemme arten, egenskapene og funksjonene til varene.
Dette betyr at du må prøve på samme måte som om du skal behandle en fysisk butikk.

Hvis varen er testet / brukt i tillegg til at den er beskrevet over, kan den brukes som brukt og av nedsatt verdi. Dette betyr at når kjøpet blir kansellert, vil du motta en mindre del eller ingen av kjøpsbeløpet refunderer. Det er opp til drinkccool.no å evaluere varens tilstand.

Garanti

Det er 2 års garanti på produkter i henhold til den norske salgsloven. Garantien gjelder alle feil i programvare, materialer og fabrikasjon.

Klager angående feil og mangler må rapporteres til stella@drinkcool.no innen rimelig tid etter at varene er mottatt. Vi anser maksimale måneder som rimelig tid, med mindre annet er avtalt.

Klagen frafaller garantien hvis varene håndteres feil eller uvanlig.

Kunden må selv dekke returkostnader.

Når du kommer tilbake, vennligst kontakt oss på:

Drikk Cool AS
Holtegata 26
0355 Oslo, Norge
Telefon: +47946423891

Garantiklager vil ikke bli akseptert hvis de sender via kontant ved levering.

Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelige vilkår. Hvis dette mislykkes, kan kjøperen kontakte Forbrukerrådet for mekling (Forbrukerrådet for mekling). Forbrukerrådet er tilgjengelig på telefon 23 400 500 eller www.forbrukerradet.no.

Kunde- og personvernregler

Vi videreselger ikke personlig informasjon og gir ikke din personlige informasjon for andre. De er bare registrert i vår kundekatalog. Du kan når som helst slette informasjonen din.

For at du skal inngå en avtale med drinkcool.no, trenger vi følgende informasjon:

. Navn
. Adresse
. Telefonnummer
. Epostadresse

Vi kan registrere din personlige informasjon med den spesifikke informasjonen du kan levere til deg. Følgende eksterne verktøy og tredjeparter benytter: Shopify, Instagram, Facebook og Facebook pixel, Google og Google analytics, Paypal, Vipps og Quickpay

Direktøren og de ansatte for drinkcool.no har tilgang til informasjon som kan registreres for deg.

Som registrert hos drinkcool.no, har du alltid rett til å få dataene dine slettet


INFORMASJON OM BRUK AV INFORMASJONSKAPSLER (COOKIES)

Når du besøker våre nettsider, eller noen av de andre adressene sidene våre er tilgjengelig på, logger vi informasjon om besøket. Dette for å gi beste opplevelse.

Hva er en informasjonskapsel
En informasjonskapsel er en liten fil som kan lagres på datamaskinen. Vi bruker disse informasjonskapslene til å huske på din innlogging, forbedring av brukeropplevelsen for spesielle kunder og som del av vår markedsføring mot nye kunder. Når du besøker denne nettsiden, setter vi både midlertidig og forskjellig informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens forskjellige kan ligge på din maskin i større 1 år.

Bruk informasjonskapsler
Bruker informasjonskapsler i vår markedsføring og til analyse av trafikk mtp forbedring av brukeropplevelsen. Alle lagrede opplysninger er anonyme og behandler av oss til forannevnte formål. Disse verktøyene lagrer ofte informasjonskapsler på de besøkende datamaskinene. Eksempler på verktøy vi bruker er Google Analytics og Facebook, Instagram, Pinterest og andre sosiale medier.

Unngå informasjonskapsler
Du kan hindre og lagre informasjonskapsler på din datamaskin ved å angi dette i innstillingen i din nettleser. Vær oppmerksom på at du for eksempel ikke vil kunne logge inn på mangfoldig informasjon hvis du vil avgi all informasjonskapsler.

Sletting av informasjonskapsler
Du kan slette all informasjonskapsler som er lagret på din datamaskin fra innstillingene i din nettleser. Hvordan dette gjøres varierer mellom nettlesere, og du vil finne ut hvordan enkle søk på internett.

Samtykke i bruk av informasjonskapsler
I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin hvis du vil tilater dette gjennom innstillingene i din nettleser.

VI BENYTTER FØLGENDE COOKIES
Ved å besøke nettsidene våre, samtykker du i at disse informasjonskapslene lagres i din nettleser. Du kan eventuelt skru av informasjonskapsler i nettleseren din og besøke sidene våre, men det er begrenset funksjonalitet.

Google Analytics
I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke personlig informasjon om deg. Dataene som samles inn lagres på Googles servere. Du kan lese mer om hvordan Google samler inn og beskjeder data om henne:
Personvernregler - Personvern og vilkår - Google

Informasjonskapselen fra Google Analytics er innstilt for å slette automatisk etter 14 måneder hvis du ikke kan returnere nettstedet. Det er mulig å reservere seg for all registrering i Google Analytics ved installering og tillegg i nettleseren:
Google Analytics Opt-out Browser Add-on